U bent hier: Home » Schoolteam » Lager onderwijs » 4e leerjaar - L4B

4e Leerjaar - L4B

Welkom in het vierde leerjaar B!

Zie je dat? In onze klas wordt er volop plezier gemaakt. We lachen heel wat af! Maar we werken ook hard. We leerden al zoveel!!

Onderwerp, persoonsvorm, infinitief, stam... Voor ons geen geheimen meer!

We leren binnenkort ook tellen tot 10 000 en later zelfs tot 100 000! Knap, he!

Ook de kommagetallen zijn nog een belangrijke hersenkraker voor het vierde leerjaar.

We maken dit jaar ook verschillende uitstappen. We leren Willebroek en zijn deel- en buurgemeenten wat beter kennen, bezoeken het gemeentehuis en nemen een kijkje in een bedrijf.

Wie weet wat voor leuks staat ons nog allemaal te wachten?

Blog 4B

 • Blog 4B Robinsonday
  14/06/2018
  Wauw! Wat een leuke dag! Vandaag gingen we met het derde en vierde leerjaar de sportieve toer op. We deden heel wat samenwerkingsspelen en actieve en sportieve spelletjes. Ook mochten we in een bootje gaan en opdrachten uitvoeren met water. We hadden heel wat plezier! Kijk maar bij onze foto's!

 • Blog 4B Binair tellen
  18/10/2017
  In het vierde leerjaar leerden we vandaag tellen en schrijven zoals een computer dat doet! We telden binair, met kaartjes. Wist je dat een computer alleen met 'nullen' en 'één-en' werkt? Wij kunnen nu ook een boodschap omzetten naar computertaal en terug naar onze taal. Wij lezen en schrijven dus een soort van geheimschrift! Knap, he! Kijk maar eens bij de foto&#...Lees meer »

 • Blog 4B zeeklassen
  02/10/2017
  De leerlingen van het derde en vierde leerjaar zijn zich volop aan het inwerken om er volgende week een top-week van te maken aan de zee.

 • Blog 4B Onze eerste uitstap!
  21/09/2016
  Vandaag mochten we voor het eerst op uitstap! We reden met de bus doorheen Willebroek. We bezochten alle deel- en buurgemeenten. We stapten ook even uit aan de samenvloeiing van Dijle en Nete. Die rivieren vormen samen de Rupel. Ook aan Hazewinkel stapten we even uit. Het was een leerrijke voormiddag! Neem maar eens een kijkje bij de foto's!

 • Blog 4B Imran jarig!
  09/09/2016
  Vandaag mochten we onze eerste jarige al vieren! Dikke proficiat, Imran!

Bekijk oudere berichten