U bent hier: Home » Schoolteam » Lager onderwijs » 3e leerjaar - L3B

3e Leerjaar - L3B

Hallo Iedereen!!

Wij zijn de vrolijke studentjes van klas 3B met onze gekke meester Bjorn !
We zitten in een grote klas in de west-blok van onze school ! Daar is het steeds gezellig vertoeven , maar er wordt ook veel geleerd en hard gewerkt !
Voor wiskunde bijvoorbeeld, moeten we dit schooljaar oefeningen + en – tot 1000 maken !
Voor taal leren we vooral kleine tekstjes schrijven.
Bij muzische vorming werken we elke week aan leuke opdrachten.
Voor de rest leren we over : onze schoolomgeving, de bomen, de paddenstoelen en herfstdieren ! We maken dan ook een uitstap naar het natuurgebied ‘Het Broek’ ! Erg leerrijk is dat !
Verder zullen we dit schooljaar ook nog een aantal andere activiteiten buiten de school doen .
 

Blog 3B

 • Blog 3B herfstwandeling 3e leerjaar
  20/10/2015
  Naar jaarlijkse gewoonte maakte ook dit jaar het derde leerjaar een uitstap naar het Broek om daar te leren over en te genieten van het bos. We hebben geleerd over de 4 verdiepingen van het bos en allerlei planten en dieren. Het weer zat gelukkig mee om van deze uitstap een geweldige dag te maken! Bekijk gerust de foto's.

 • Blog 3B Kunstproject 3e leerjaar
  19/10/2015
  Ziezo, het kunstproject zit er weeral op . De kinderen van het derde leerjaar mochten zich de voorbije 2 weken onderdompelen in de verschillende kunststromingen, met als hoogtepunt de workshop beeldhouwen. Hierin maakten de leerlingen Nana's met klei naar de bekende werken van kunstenares Niki De Saint-Phalle. In de klas werkten we ook nog rond Pablo Picasso en Peter Erftemeijer. ...Lees meer »

 • Blog 3B Tafelfietsen
  26/09/2014
  De leerlingen van 3B hebben deze week de tafels zeer intensief ingeoefend.                                       Voor WO werkten we een hele week rond verkeer.  Deze combinatie van leerstof zorgde eroor dat sommige leerlingen hun tafels nog aan het opzeggen waren tijdens het "meester op ...Lees meer »

 • Blog 3B Wij maken de lente !
  23/05/2013
  De leerlingen van 3B maakten in afwachting van de warme, zonnige lentedagen ( die maar niet willen beginnen ) een lentemuur met vouwblaadjes .

 • Blog 3B We tellen af !
  01/03/2013
  De laatste voorbereidingen worden getroffen . Nog twee weken en het derde leerjaar gaat op sloot- en rivierklassen ! We zullen daar een aantal nieuwe waterdiertjes en waterplanten leren kennen. Naar het schijnt gaan we zelfs op zoek naar ratten ....... We kijken er naar uit !

Bekijk oudere berichten