U bent hier: Home » Info » Projecten » Secundair onderwijs

Secundair onderwijs

Onze school werkt ook nauw samen met het Atheneum Klein-Brabant.

Atheneum Willebroek - een brug naar je toekomst

Door het aanbieden van diverse studierichtingen in zowel het algemeen secundair onderwijs, het technisch secundair onderwijs en het beroepssecundair onderwijs beschikt onze school over een zeer ruim aanbod. Theorie en praktijk gaan er hand in hand en de leerlingen leren elkaars sterke punten waarderen. Het is dan ook een ideale voorbereiding op hun professionele leven. Wie tijdens het traject voor een andere richting wenst te opteren, kan dit in optimale omstandigheden doen binnen de vertrouwde omgeving van onze groene campussen De Vaart en Vaartland.
Een professioneel en ervaren schoolteam garandeert een optimale begeleiding. Het leerlingbegeleidingsysteem zorgt ervoor dat er kort op de bal kan worden gespeeld bij eventuele moeilijkheden. Gedreven leerkrachten geven hun lessen in modern uitgeruste klassen. Ze staan ook dicht bij de leerlingen, in een sfeer van wederzijds respect.
Dàt is het Atheneum Willebroek. Een rijk opleidingsaanbod en een veilige overtocht naar de volgende haven.

 

Uiteraard kunnen jullie ook nog terecht bij een van onze andere secundaire scholen uit de regio indien je een andere studierichting wenst te volgen.

www.atheneumwillebroek.be

www.atheneumboom.be

www.denbiezerd.be