U bent hier: Home » Info » Onze school

't Pleintje, toffe school  !!!!!!!

Onze directeur, Caroline Verfaillie, aan het woord

Beste ouder,

Als mama van drie kinderen weet ik hoe belangrijk het is om een goede school te kiezen.
Een school waar je kinderen zich goed voelen en waar ze optimaal kunnen ontwikkelen.

Samen met het hele schoolteam proberen wij ervoor te zorgen dat we een veilige en rijke
schoolomgeving creëren waarin een kind ten volle kan exploreren, ontwikkelen en groeien tot een sterke en unieke persoonlijkheid. Wij helpen kinderen bij hun totaalontwikkeling, zodat ze klaar zijn om in onze maatschappij te functioneren.

Ik sta mee in voor het pedagogische luik in onze school, handel steeds voor het welzijn van het kind. Het welbevinden staat ook steeds centraal en hier trachten we samen voor te gaan. Laten we vooral niet vergeten dat we samen school maken!

U kan bij mij steeds terecht voor vragen over de school, de werking in de klassen of om eventuele andere zaken te melden.

Caroline Verfaillie