U bent hier: Home

In de kijker

Oudercontact 't Pleintje (26/03)

Wij geven graag wat uitleg bij de vorderingen van uw kind. U wordt hiervoor tijdig uitgenodigd.

Sportklassen dag 4

Hallo allemaal!

Vandaag was Efe van het 5de leerjaar jarig! Hij was VIP en we hebben allemaal aan het ontbijt voor hem gezongen. Hipperdepiep hoeraaaaa!!!!

Deze dag werden we getrakteerd op een lekker zakje friet in het frietmuseum. We leerden waar de aardappelen vandaan komt en hoe die in heel de geschiedenis zo'n traditie is gebleven. Hoe het best frietjes worden gemaakt, mochten we nadien proeven.

Na het lekkere middagmaal zijn we dan weer gaan sporten. Ongelooflijk wat we vandaag gedaan hebben... Interactief sporten. Dat zijn sporten met technologie gemengd. Een high tech muur waar je op rondjes kon tikken, kegels die je beweging registreerde en zo telkens een nieuw parcours aangaven. Rondjes die oplichten en op verschillende hoogtes geplaatst waren en ook nog virtual reality spelen! Mega cool!

Vanavond stond er spaghetti op het menu en dat was super lekker. Nadien nog even klaarmaken en dan konden we genieten van onze allerlaatste avond tijdens de fuif. Er werd enorm veel gedanst, gezongen en gelachen... We mochten daarom een beetje langer opblijven, maar nu liggen we een laatste keer in ons bedje hier om morgen richting huis te vertrekken.

Slaapwel en nu kunnen we echt zeggen... Tot morgen!

Foto's

 • Blog 3A Boerderij "Koeweidehof"
  26/03/2017
  Vrijdag 24 maart gingen 3A en 3B op bezoek bij boer Bart en boerin Marijke. We leerden over de koeien en de witloofteelt. Wil jij ook eens een kijkje nemen op de boerderij ? Kijk dan beslist naar onze foto's!

 • Blog 3A Boerderij Koeweidehof
  29/11/2015
  Vrijdag 27 november gingen 3A en 3B op bezoek bij boerderij Koeweidehof in Merchtem. Het was superleuk ! We kregen van boerin Marijke warme chocomelk en cake en we leerden over melkkoeien en witloofteelt. We mochten zelfs met een tractor rijden ! Geloof je het niet ? Kijk dan zelf maar eens naar de foto's !

 • Blog 3A September 2015 !
  16/09/2015
  We zitten al over de helft van de maand september ! Ons programma was al goed gevuld : we maakten herhalingsoefeningen voor wiskunde en taal, brachten een bezoek aan de muziekschool en we hadden al een sportdag ! Vonden jullie dat sporten ook zo leuk ? Ik had alvast pret toen ik de foto's bekeek. Nieuwsgierig ? Kijk dan zelf maar ! 

 • Blog 3A 2015 !
  11/01/2015
  De eerste week na de kerstvakantie zit er al op. Zo zie je maar hoe snel de tijd vliegt ! Er staat nog heel wat op het programma : we leren cijferen, lezen over weerwolven, gaan op wateronderzoek in Het Broek,... en nog veel meer toffe dingen.

 • Blog 3A Nog 1 week !
  18/10/2014
  Wauw wat gaat de tijd vlug ! Het is al weer bijna herfstvakantie. De eerste twee maanden van dit schooljaar zijn voorbij gevlogen. We hebben dan ook al verschillende leuke dingen gedaan om op terug te kijken : snoepsportdag, verkeersweek, wandeling naar het bos,...Nu komt het eerste rapport er aan en dan kunnen we 1 week uitrusten tijdens de herfstvakantie.

Bekijk oudere berichten Toon alle blogberichten